duminică, 1 iunie 2014

Am diabet

    
Inainte de o calibrare, pe 27 mai. valori foarte apropiate pe ambele device-uri.




O zi cu glicemii bune...27 mai.






O precizie uimitoare intr-o situatie cu sageata verticala in jos.. si efectul unei corectii generoase...Am tatonat terenul si pentru hiperglicemii.


 Precizie la 12 ore de la ultima calibrare.





 Aceasta e chit pe chit. Fara cuvinte. La trezire  pe 29 mai.





 Am restaurat carpitura cu plasture IV Prima. L-am dat jos pe primul  , am curatat pielea cu alcool etilic, ca nu am altceva deocamdata, si am lipit din nou un alt plasture Prima. Si a doua zi am mers la o auditie fara sa acopar cu nimic locul. Am purtat o bluza fara maneci.



 Am dat-o in bara...Stresul isi spune cuvantul...Corectii peste corectii, dar degeaba...Si o pofta de mancare extrema, cu carbohidrati furati...




 Acuratete la nivel inalt, pe 191 mg/dl. Astazi a 24 zi a primului senzor.  Din pacate glicemiile nu prea bune toata ziua.




  Ziua de astazi... Dimineata m-am trezit cu glicemia 200, in care am fiert toata noaptea. Am ramas in pat, mi-am facut corectie 2 u si dupa jumatate de ora mi-am facut si Lantusul marit cu 1u, 12u. La pranz am avut tendinta spre hipo. Glicemii bune de la 10 la 14. Apoi iar am ramas pe hiperglicemii pana seara dupa cina.


Am aterizat pe glicemii bune...sper sa ramana asa. Au fost grele zilele acestea, ma simt obosita din cauza hiperglicemiilor. Stresul ma face knock-out ca totdeauna. Am facut si astazi o gramada de corectii, oare am 10 injectii azi? Glicemia a devenit buna dupa o corectie generoasa facuta inainte de cina si pentru cina, care a fost subtire, supa de cartofi si legume cu smantana si 40 CH paine de casa.